
Onze Producten
Vleesbereiding in saus
Garen op lage temperatuur verheerlijkt de smaak van vlees, de versheid van vis of de knapperigheid van groenten.
De voordelen zijn talrijk! Garen op lage temperatuur behoudt de kleur en smaak van voedingsmiddelen en geeft ze een zachtheid en malsheid die ongeëvenaard zijn. Deze kookmethode heeft ook het voordeel dat het verlies van micronutriënten (vitamines en mineralen) wordt verminderd. Een ander voordeel is dat het zorgt voor gelijkmatige garing: je riskeert dus nooit overgaring.
Kortom, alleen maar goeds!
De mogelijkheden

Natuurvlees
Rund, kalf, lam, vark of gevogelte, al ons vlees wordt op lage temperatuur gegaard.

Vlees in saus


Gesmoorde vleesgerechten
Bœuf bourguignon, Vlaamse stoofkarbonaden, blanquette van kalfsvlees, .... deze stoofschotels worden perfect op lage temperatuur gegaard. Je krijgt sappig, geurig en smaakvol vlees naar wens!

Vis
Onze techniek van langzaam en constant garen van natuurvis of vis in saus biedt een gelijkmatige garing en garandeert een malsheid en een mooie glans!