Vleesbereiding in saus

Vleesbereiding in saus

Onze Producten

Vleesbereiding in saus

Garen op lage temperatuur verheerlijkt de smaak van vlees, de versheid van vis of de knapperigheid van groenten. 
De voordelen zijn talrijk! Garen op lage temperatuur behoudt de kleur en smaak van voedingsmiddelen en geeft ze een zachtheid en malsheid die ongeëvenaard zijn. Deze kookmethode heeft ook het voordeel dat het verlies van micronutriënten (vitamines en mineralen) wordt verminderd. Een ander voordeel is dat het zorgt voor gelijkmatige garing: je riskeert dus nooit overgaring.
​​​​​​​Kortom, alleen maar goeds!

De mogelijkheden

 Préparation à basse température | Smart-Site VEWI

Natuurvlees

Rund, kalf, lam, vark of gevogelte, al ons vlees wordt op lage temperatuur gegaard.

 Préparation à basse température | Smart-Site VEWI

Vlees in saus

 Préparation à basse température | Smart-Site VEWI  Préparation à basse température | Smart-Site VEWI

Gesmoorde vleesgerechten

Bœuf bourguignon, Vlaamse stoofkarbonaden, blanquette van kalfsvlees, .... deze stoofschotels worden perfect op lage temperatuur gegaard. Je krijgt sappig, geurig en smaakvol vlees naar wens!

 Préparation à basse température | Smart-Site VEWI

Vis

Onze techniek van langzaam en constant garen van natuurvis of vis in saus biedt een gelijkmatige garing en garandeert een malsheid en een mooie glans!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates

In de kijker

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Excepteur sint occaecat cupidatat non proident
Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over onze producten? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.